Bark er tilbake i Danmark, der hans far Echo og kulbror, bor. Han har oppnådd det danske apportbevis, og oppnåde 1. premie på jaktprøve i vinter.

Premier.

Utstilling:
- BIM - valp fellesutstillinga 2009
- 1JK, 2JKK Nordenfjelske,Trondheim, mai 2010
- 2JK, Stiklestadutstillinga, juni 2010 
 
Jaktpreminer:
3 UK - Namdalsprøven 2011(Høyfjell vinter)

1. Ak lavland (Danmark)

Fellesutstillinga i Midt - Norge, Bark(t.v.) ble BIM - valp

Jæger`n

29. sept. 2010:
Første fall!

I dag har Bark fått sitt første fall! Andreas og hundene var på jakt på Levanger,her var det ikke mye rype å se, men en del skogsfugl. Hele dagen gikk uten at det resulterte i noen skuddsjanse. Men på slutten av dagen, i en tett gran - kragg står Bark i stand. Når Andreas komer opp til Bark letter det to Orrhøner to meter forran Bark, det smeller, fra hagla, men det var tett der fuglene fløy, slik at det så ut som det ble bom. Bark er rolig etter ca 20 meter(Nedoverbakke🤭). Han får ros.

For å være sikker på at fuglen ikke ble skadeskutt, går vi i samme retning som fuglene fløy. Etter 100 - 150 meter finner Andreas, Bark, i ny stand, her ligger orrhøna, som ble påskutt. Den havna i sekken likevel! Bark`s første fall!
Da har Bark opplevd sin første høst. Dette har blitt en opplevelsesrik høst for hvalpen, virker det som. Nå som Alfa har blit "voksenhund" virker det som han får mye læring bare ved å være med ut å trene og jakte, og får oppleve flere fugle - situasjoner. Noe som gjør at han allerede har begynt å sekundere når det er stand. Gøy å se! Gleder oss til fortsettelsen!

Bark sekunderer Alfa.

Bark kom til oss fra Danmark i slutten av juni (09) med Danskebåten. Da var han 2 mnd, og kom fra Erik Petersen som har Kennel Åens. 
   Bark (eller "Barsk" (tøff), som andreas kaller han) er som valper flest med en "av - og - på - knapp" med aktivitet og søvn. Han ser ut til å bli en selvstendig type og har sine egne meninger. Det blir spennende å se hans utvikling.

Bark begynte å sekundere Alfa i stand da han var rundt 4 måneder gammel. Et artig syn. Han har også begynt å få et større og bredere søk.

Bark 8 uker

Far

Troldmarkens Echo DK JCH MARKPR er faren til Åens Q. Bark

Mor

Åens Fanny er mor til Bark.