Siste nytt

26. august

Valpene nærmer seg 2 uker, og alt går bra. Vi har passet litt ekstra på de to minste valpene, så ikke de største tar all melka. Les mer her.

17. august

Natta den 14. august fødte Alfa (Milimix Bolt) 6 valper, dessverre levde en av dem ikke over fødselen, men vi har 2 tispe- og 3 hannvalper som er friske og spiser og vokser. De som står på valpelista vår blir kontaktet i løpet av denne uka. Vi er fortsatt i den første kritiske uka, men alt ser bra ut så langt.

Se bilder her.

6. august

Det nærmer seg valping. Vi er nå sikker på at Alfa har valper i magen. Vi kan kjenne aktivitet inni der.

Vi har imidlertid ikke helt kontroll hvor mange det er der inne, og det er heller ikke helt enkelt å si når eksakt de kommer. Det vi tror er at de kommer i slutten på neste uke eller i starten påfølgende uke.

Vi er spente!

20. juli

Alfa er nå kommet i 6. uke av drekigheten, og vi har en periode sett forandinger i hennes oppførsel som tilsier at hun er drektig. Den siste uka har vi også sett at selve buken har begynt å ese litt ut, så trolig (og forhåpentlig) blir det valper i uke 33.

Les mer om kullet her.

8. juni

Første Parring mellom Alfa og Bolt er gjennomført.

Dette blir spennende!

Les mer her.

Lifjellsprøven 2015 - 12. april

Bjørk fikk 1. vk finale på Lifjellsprøven i dag. Et fuglarbeid med frisk reis var det som skulle til for å lykkes. Dagen var preget av dårlig vær med snø og vind og til tider vanskelig rype, men Bjørk var den som dro det lengste strået. 

Vi er kjempefornøyde!!

12. Mars

Ettermiddagstur i solnedgang i dag. Fin treningstur og godt føre. Bukkafjellets Nike (med Arild Dahl) og Stigålunets Chevy viste godt søk selv om vi ikke så kjempe mye fugl.

22.februar

Fine dager på fjellet i helga! Kjempeføre, snille ryper og strålende sol. Hundene gikk godt, og det ble noen situasjoner på alle hundene. Ser du hunden i stand?

14. februar

Hundtrening i Lierne. Kjempefine forhold for hundtrening, og ok med rype. Bilde tatt i siste dagslys, før vi (Andreas og Arild Dahl) gikk ned fra fjellet.

12. februar

Da er et nytt år godt i gang.Vi gleder oss til vintertrening og jaktprøver. Lykke til alle sammen!Forhåpentlig vis kommer Alfa snart i løpetid (hun er ofte ustabil på når hun løper, i tillegg venter vi på gentest og fra NKK ang. disp. fra 8 åringrsregelen) - forhåpentlig blir det valper på henne og Milomix Bolt.